Επαναλειτουργία των σεμιναρίων του τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς

σεμινάρια αισθητικής

Επαναλειτουργία των σεμιναρίων του τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς

Στα πλαίσια συμμόρφωσής μας με τους κανόνες και τις οδηγίες των Δημόσιων Αρχών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) σε σχέση με την προστασία και αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα αναφορικά με τις παρεχόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Οι εκπαιδευτές μας ακολουθούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής (καθαριότητα, σχολαστικό πλύσιμο των χεριών πριν και μετά τη θεραπεία) και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια μιας χρήσης, σκουφάκια μιας χρήσης).

Οι χώροι αερίζονται καθημερινά και οι επιφάνειες απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στα σεμινάρια αποστειρώνονται τόσο με χρήση κλιβάνων όσο και με υγρά απολυμαντικά.

Στα τμήματά μας δεχόμαστε μικρό αριθμό εκπαιδευόμενων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, αλλά και να παρέχεται υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Παρέχουμε σε κάθε εκπαιδευόμενο εντελώς δωρεάν όλα τα απαραίτητα μέσα  ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια μιας χρήσης, σκουφάκια μιας χρήσης) κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Θα θέλαμε και τη δική σας συνεργασία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού:
Παρακαλούνται οι εκπαιδευόμενοι που εισέρχονται στο χώρο να απολυμαίνουν τα χέρια τους είτε με αντισηπτικό υγρό/τζελ που υπάρχει σε όλες τις αίθουσες, είτε με καλό πλύσιμο με νερό και σαπούνι και στέγνωμα σε χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης που υπάρχουν διαθέσιμες.

Υποχρεωτικά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα ατομικής προστασίας που σας προσφέρουμε δωρεάν σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων – σεμιναρίων.

Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα ίωσης (βήχα, συνάχι, πυρετό), σας παρακαλούμε να ακυρώσετε τηλεφωνικών τη συμμετοχή σας στο μάθημα και να μην εισέρχεστε στο χώρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία, ώστε να ενεργήσουμε όλοι με υπευθυνότητα απέναντι σε αυτήν την ιδιάζουσα κατάσταση και να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί με επιτυχία.

Σχετικά με τον συντάκτη

Ραφαηλία

Υπεύθυνη προγραμμάτων αισθητικής του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης για τη Θεσσαλονίκη

Leave a Comment