5+1 λόγοι για να γίνεις Τεχνίτρια Περιποίησης Άκρων

5+1 λόγοι για να γίνεις Τεχνίτρια Περιποίησης Άκρων

Νέα ακαδημαϊκή χρονιά και χρειάζεσαι ένα καινούργιο αντικείμενο απασχόλησης; Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και ψάχνεις μια καινούργια διέξοδο; Σου αρέσει το κομμάτι της αισθητικής και θέλεις να ακολουθήσεις αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι;

5+1 λόγοι για να γίνεις Επαγγελματίας Τεχνίτρια Περιποίησης Άκρων

  1. Επαγγελματική αποκατάσταση με σημαντικές απολαβές

Καθημερινά, ολοένα και περισσότερα κέντρα περιποίησης άκρων αναζητούν τεχνίτριες, καθώς η ζήτηση δεν σταματά ποτέ. Ακόμη, κι αν δεν έχετε ως σκοπό να απασχοληθείτε σε κάποιο κέντρο, μπορείτε να εργαστείτε ως ελεύθερος επαγγελματίες

  1. Επαγγελματικές προοπτικές και στον τομέα της εκπαίδευσης

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του επαγγέλματος, που οι περισσότερες τεχνίτριες αγνοούν, είναι ότι μπορούν να απασχοληθούν και ως εκπαιδεύτριες για μαθήματα ονυχοπλαστικής σε δομές όπως ΚΔΒΜ, ΙΕΚ, επαγγελματικές σχολές

  1. Δυνατότητα έναρξης επιχείρησης

Παρακολουθώντας το σωστό πρόγραμμα εκπαίδευσης, μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας κέντρο περιποίησης άκρων. Η διαδικασία είναι απλή, καθώς χρειάζεται να έχετε μια βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων 600 ωρών, να έχετε ένσημα στο αντίστοιχο αντικείμενο τουλάχιστον 24 μηνών και να πιστοποιηθείτε από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

  1. Ευέλικτο ωράριο εργασίας

Η απασχόληση στον τομέα της ονυχοπλαστικής σας επιτρέπει να δομήσετε όπως εσείς θέλετε το πρόγραμμά σας. Είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως επιχειρηματίες σ’ αυτό τον τομέα, έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε όπως επιθυμείτε το χρόνο σας και να κανονίσετε τα ραντεβού σας.

  1. Εξειδίκευση στην Ποδολογία και το Θεραπευτικό Πεντικιούρ

Ένα στοχευμένο πρόγραμμα Ποδολογίας σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με σπάνια περιστατικά, τα οποία χρήζουν ειδικής περιποίησης. Καθώς αυτού του είδους τα περιστατικά είναι πολλά και οι τεχνίτριες περιποίησης με εξειδίκευση στο Θεραπευτικό Πεντικιούρ ελάχιστες, αν ασχοληθείτε με αυτό το αντικείμενο, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

  1. Ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση

Τέλος, μην ξεχνάτε, ότι το επάγγελμα της τεχνίτριας νυχιών δεν είναι όπως όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα, καθώς είναι εργασία που δεν προκαλεί άγχος, αντιθέτως, δίνει την ευκαιρία δημιουργικής και ευχάριστης απασχόλησης και έκφρασης μέσω αυτού του είδους τέχνης.

 

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν παρακολουθήσεις τα κατάλληλα μαθήματα και εκπαιδευτείς από εξειδικευμένους καθηγητές! Μην καθυστερείς άλλο, μπορούμε να σε ενημερώσουμε για τα πάντα! Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!

Σχετικά με τον συντάκτη

Ραφαηλία

Υπεύθυνη προγραμμάτων αισθητικής του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης για τη Θεσσαλονίκη

Leave a Comment