Επαγγελματικό Μακιγιάζ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Λεπτομερειες Σεμιναριου

Έναρξη: 28 Μαΐου 2020

Τόπος παρακολούθησης: Δια ζώσης εκπαίδευση σε Θεσσαλονίκη

Διάρκεια Σεμιναρίου:  40 ώρες (5 ώρες θεωρία & 35 ώρες εργαστήρια)

Κόστος σεμιναρίου: 200€

Εκπαιδευτρια

Πτυχιούχος Make up artist, με πολυετή επαγγελματική & διδακτική εμπειρία, συνεργάτης μεγάλων εταιριών καλλυντικών, τηλεοπτικών σταθμών, περιοδικών & φωτογράφων με πολυετή επιμόρφωση σε εξειδικευμένες τεχνικές επαγγελματικού μακιγιάζ

Γίνε επαγγελματίας Make up Artist, το επικερδέστερο επάγγελμα της αγοράς!  Εξειδικεύσου τώρα σε όλες τις τεχνικές & όλα τα είδη μακιγιάζ (πρωινό, βραδινό, νυφικό κλπ), ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τα χαρακτηριστικά του προσώπου & την κάθε περίσταση και απέκτησε Πιστοποίηση Επαγγελματία Make up Artist από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας.
Επαγγελματικό Μακιγιάζ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 5 ΩΡΕΣ

 1. Προϊόντα – Γνωριμία με υλικά & εργαλεία μακιγιάζ, ποια είναι, που εξυπηρετούν και ο σωστός τρόπος χρήσης τους.
 2. Μορφολογία – Ανάλυση προσώπου και χαρακτηριστικών & πως επηρεάζουν το μακιγιάζ.
 3. Χρωματολογία

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ 35 ΩΡΕΣ

 1. Πρωινό Μακιγιάζ
 2. Απογευματινό Μακιγιάζ
 3. Βραδινό Μακιγιάζ
 4. Νυφικό μακιγιάζ

40 ώρες (5 ώρες θεωρία & 35 ώρες εργαστήρια)

 • Θεωρία (5 ώρες): μέσω τηλεκατάρτισης (το παρακολουθείτε από το σπίτι σας μέσω υπολογιστή όποτε σας βολεύει, το μάθημα αποθηκεύεται και έχετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο)
 • Πρακτική εκπαίδευση – Εργαστηριακά μαθήματα (35 ώρες) 2 Σαββατοκύριακα δια ζώσης στην πόλη που επιθυμείτε Θεσσαλονίκη (Δωδεκανήσου 23)  ή Βόλο (Αντωνοπούλου 127)

Σε κάθε επαγγελματία αισθητικής, κομμωτικής, νυχιών που θέλει να ανανεώσει και να αναβαθμίσει τις γνώσεις & την τεχνική του, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να μπουν & να αποκτήσουν εισόδημα στον κόσμο του επαγγελματικού μακιγιάζ.

 1. Σημειώσεις της διδάσκουσας καθηγήτριας και συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση σας
 2. Όλα τα απαραίτητα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ για την υλοποίηση του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται και είναι ατομικά για τον κάθε σπουδαστή.
 3. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης & εξειδίκευσης «Επαγγελματικού Μακιγιάζ» διάρκειας 40 ωρών από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης επιπέδου 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας.

*Το πιστοποιητικό του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης που θα λάβετε αναγνωρίζεται & μοριοδοτείται σε προκηρύξεις του Δημοσίου

*Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης και όλα τα εργαλεία μετά το τέλος του μαθήματος αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επαγγελματικό Μακιγιάζ (στη Θεσσαλονίκη)

 • Όροι χρήσης

 • Συμφωνώ, στην παραχώρηση των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων, στην διαχείριση τους και στην διατήρησή τους σε βάση δεδομένων του δικτύου σας, με προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 της 27ης Απριλίου 2016, για τους κάτωθι σκοπούς:
 • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση